Työpöydän silmänpohjan kamera

Työpöydän silmänpohjan kamera
Tuotetiedot

Aiotteko tukku lääkinnälliset ja kirurgiset silmään työpöydän silmänpohjan kamera valmistettu Kiinassa yksi johtava kassa silmänpohjan kamera, silmätautien valmistajien ja tavarantoimittajien? Tervetuloa tarkista hinta kanssamme.

TNF-505-mydriatic digitaalinen silmänpohjan kamerassa toiminto mydriatic ja mydriatic silmänpohjan valokuva. Näin se pystyy helposti täyttämään päivittäin avohoidossa palvelu silmätautien ja myös olla tehokas väline silmänpohjan seulonnasta tehokkaan ja laadukkaan silmänpohjan kuva ratkaisu. Se tarjoaa kattavan silmänpohjan kuvia korkea kustannustehokkuutta. Top pikseli erottelukyky, SLR kuvantamisjärjestelmä ja erinomainen optinen järjestelmä ovat TNF505 silmänpohjan kamera enemmän etuja kuin muut merkit.


Ulkoinen SLR kuvantamisjärjestelmä tarjoaa käyttäjille helpon valokuville.

Ulkoinen SLR imaging system, kirkkaat värit ja runsaasti yksityiskohtia, mutta tekee niin helppo päivittää.Top pikselin tarkkuus tarjoaa fantastinen kokemus yksityiskohdilla.

Se tarjoaa 18 megapikselin kuvia ja erinomainen näkö kuvastava elimistö. Näin kuva jäävät lopulta selkeätä jälkeen osittainen suurennus, joka on elintärkeä diagnosointiin vähäisiä vaurioita.Sisällyttäminen mydriatic ja mydriatic silmänpohjan valokuva


Sisällyttäminen mydriatic ja mydriatic silmänpohjan valokuva, vastaa täysin ammatillinen silmänpohjan tutkimus ja silmänpohjan seulonta tarpeeseen.


Yksinkertainen käyttöliittymä ja helppo käyttää

Yksinkertainen ulkoasu, rikas, imaging auttaa järjestelmän ja keskittyä paikannusjärjestelmä kaksi ylimääräisten pilkuilla, tee toiminto helposti jopa vihreät kädet, jotka koskaan käytä silmänpohjan kameraa.Pieni taskulamppu ammunta moodi

Kun ammunta moodi pieni taskulamppu, kirkas ja selkeä silmänpohjan valokuva voi silti hankkia. Samaan aikaan, potilaan"s mukavuutta voidaan taata hyvä WAy.


Tutkimus