2016 AAO kokouksessa, ChicagoBooth ei: 250-251


WelcometovisitShanghaiNewEyesintheupcoming2016AAOMeeting! Ourlatestophthalmicportableequipment:portabledigitalslitlamp, portablefunduscameraandotherproducts, willbeondisplayforyourexperienceandguidance!

American Academy of Ophthalmology (AAO) perustettiin vuonna 1980, on nyt yli 7000 jäsentä. Koska worldand #39; s suurin ja laajin tiedekonferenssi ophthalmology, AAO kattaa kaikki kysymykset silmätautien ja asiantuntijoita. Se on paras paikka paikan päällä koulutuksesta ikäisensä ympäri maailmaa. AAO näyttely on myös worldand #39; s paras alusta näyttää kansainvälisiä silmätautien liittyvät lääkinnällisten tuotteiden ja laitteiden, Asiakkaat, kehittää uusia markkinoita ja edistää kansainvälistä julkisuutta.

Konferenssin pääaiheista: kaihi sarveiskalvon ja ulkoinen, glaukooma, silmänpaineen tulehdus, uveiitti, silmätaudit, silmätautien, silmätautien, silmätautien, silmätautien, strabismus leikkaus, verkkokalvon sairaudet, lasiaisen sairauksia, visuaalinen kuntoutus ja.


Esillä
Kädensijan silmänpohjan kamera


HD kuvaus ja vakaa suorituskyky

Nonmydriatic ja laaja

Helppo käyttää ja kannettavat kuljettaa

Suuri tiedot ja eri lukutila

Shot ja tallentaa, reaaliaikainen tiedonsiirto silmänpohjan kuvia kautta WIFI
Kannettava digitaalinen Viilto lamppu

High Definition andStable kuva

10 kertaa suurennus ja reaaliaikainen näyttö teräväpiirto kuvastava ajaksi enemmän oikea tarkan arvion


Uusi optinen Systemand näkökentällä

Ammattimainen optinen suunnittelu Anterior valokuva tarjoaa kirkas näkymät.


Helppokäyttöinen ja hyvä siirrettävyys

Tyylikäs ulkonäkö, ergonomia ja humanisoitu sovellus tarjoaa käytännön ja tehokas tuote. Yksi painike, HD Anterior kuva tallennetaan.


Riippumaton tutkimus- ja sovitin sarjan uusin silmin