Kasvoi 400-fold kaupungissa 10 vuotta, mitä mahdollisuuksia uusin silmin saalis?Vuonna 2015, tulot 164 miljoonaa yuania, liikevaihto yli 40 miljoonaa yuania, uusi OTC-markkinoilla yritys, uusin silmin liiketoiminnan suorituskykyä ei ole huonompi A-osakkeen yhtiöt. Ja kymmenen vuotta sitten, kun yhtiö perustettiin Tongji yliopisto yliopisto tiede kansallispuisto, sen liikevaihto oli 37 miljoonaa.

Alkoi digitaalisia ratkaisuja silmään varusteet, sarja oftalmologiset välineet on uusin silmin show-room. Perustaja ja puheenjohtaja Mr. Tang Delin kertoi tutkimusryhmä, hän aloitti yhtiön digitaalinen silmänpohjan kamera.

Yli kymmenen vuotta sitten, kun digitaaliset kamerat olivat vaikuttavat perinteisen elokuvan markkinointi, tuli vaikea silmään sairaaloiden tarjoamaan elokuvia potilaille. Todistaa tämän equipmentmaintenanceworker Silmäkirurgia sairaalan ajatus tuli herra Tang: luoda digitaalisia ratkaisuja perinteisen filmikameran silmänpohjan. Silmänpohjan kamera ei-digitaalisia kohteita Signal digitaalitelevisiosignaalin siirtymävaiheen toteutuminen onnistuneesti tehnyt kalliita laitteita jatkaa paitsi toi myös tulot 20000 RMB Mr.Tang. Liiketoimintamahdollisuuksia Tietoa Mr.Tang erosi ja perusti oman yrityksensä.Herra Tang: "Nämä laitteet olivat poistettava sairaaloihin, joka olisi käytetty 500 tuhatta digitaalikoneita. Mutta ony 80 tuhatta tekevät koneet digitaalinen. Näin suuri määrä kustannukset tallennetaan ja me jatkamaan toimintaansa Opinnäytteet koneita. Ja se myös säästää paljon aikaa lääkäreiden koska mitään lisää elokuva on painettava."Ennen vuotta 2015 sairaaloiden silmänpohjan-kamerat ovat elokuva-tyyppi, 1200 Kiinassa ja 10000 koko maailmassa. Nyt digitaalinen silmänpohjan kameroita markkinoilla on kehitetty täysin.

Tällä hetkellä uusin silmin vastakkain uusi ongelma: mitä tehdä seuraavaksi? Herra Tang pyritään toiseen silmään koneeseen — — Viilto lamppu. Viilto lamppu on tarvittavat laitteet silmään tutkimusta varten. Ennen kuin teemme digitaalisia, on 12000 yksiköt Kiinassa ja 50000 yksikköä koko maailmassa. Jos digitaalinen muutos tehdään 30 tuhatta Juan kustannukset kunkin yksikön, markkinoiden koko on 1,5 miljardia yuania.


Mitä tapahtuu kun vanhat silmään koneet ovat muuttuneet? Video tallennus järjestelmään kirurgiset Mikroskooppi, tallentaa koko operaatio, joka tarjoaa täydellisen ratkaisun lääketieteen ristiriitoja. Yhteistyössä Zeiss, kun Zeiss myy kirurgiset Mikroskooppi, videotallenne järjestelmä uusin silmin hankitaan yhdessä. Videon tallennus ei voi käyttää silmätautien lisäksi ortopedia, Neurokirurgia ja muut yksiköt. Se on suuri markkina-alue ja paljon kilpailukykyisempiä hinnan kuin järjestelmät ulkomailla.