Mikroskooppi huolto

Mikroskooppi lamput, koska eri eri työaika ja määräsi. Jos lamput tilalle, muista zero ulos järjestelmästä ja vältetään tarpeetonta kone vahingot. Aina voit vaihtaa kytkimet valaistusjärjestelmä on suljettu tai kirkkautta vähintään välttämiseksi äkillinen suuri vaikutus valonlähde.

Täyttämiseksi leikkausalueen Näytä koko valikoima kirurgisten vaatimukset, lääkärit voivat siirtymä kautta jalka valvontaa boardmediation kuten aukko, polttoväli, korkea ja matala. Säätö kun siirrät hitaasti, ja kun se saavuttaa raja-pystyvät lopettamaan välittömästi, Chrono siirto aiheutti vahinkoa moottorin ohjaus epäonnistuminen.

Mikroskoopin käyttöä ajan aika, yhteinen lukko näkyy kuollut tai löysä ilmiö, vain lukko tilanteen mukaan palaa normaali kunnossa. Joka kerta ennen mikroskooppia käytettäessä ei löysä nivelet on säännöllisesti tarkastettava, jotta aiheuttaa tarpeettomia ongelmia leikkauksen.

Jokaisen käytön jälkeen puuvilla pesu pyyhkiä pois lian mikroskoopilla tai liian kauan se on vaikea puhdistaa. Mikroskooppi kansi No, tee se viileässä, kuiva, pölytön, syövyttävä kaasu-ympäristössä.

Huolto järjestelmän oikaistuna ammattilaisten maintenancechecks säännöllisesti, tarvittavat Mekaaniset järjestelmät, havaintojärjestelmät, sisävalaistuksessa järjestelmiä, näyttää järjestelmien-, korjaus- ja huoltopalvelut piiri. Lyhyesti sanottuna ole varovainen, kun käytät mikroskoopilla, ei Kovakourainen käsittely. Pidentää toiminta mikroskoopilla, joutuivat turvautumaan henkilökunta vakava asenne ja huomiota ja hoitoa mikroskoopilla, jotta se olisi hyvässä kunnossa, toimimaan paremmin.