Valmistelu lasit ennen mikä on optometrian optometrian laitteet yleisimmin käytetään prosessissa

Ennen

Ennen valmisteen laseihimme optometrian on ohjelma. Samaan aikaan optometrian on tarkka, muita kokemuksia kuin ammatillinen optometrist, optometrian laitteet on hyvä tai huono, oli ratkaiseva rooli.


Optometria laitteet nyt monia, yleisimmin käytettyjä ovat seuraaviin luokkiin, esitellä teille, yksi kerrallaan. Niin, että jokainen voi ymmärtää, mutta myös kaikkien lasit kehyksiä valmistuksessa, helpottavat erottaa ammatillinen optometrian yksikköä tai ei.


1 Visio, valolaatikosta taulukko: välineenä testaus visuaalisen tarkkuuden.

2, tarkista levyn: määräysvallalla optometrian testejä. testi-käyttää silmä diopterin kävely yrittää tarkkailla ja testata myös neutralointi standardeja.

3, lähellä näöntarkkuus kaavio: käytetään havaitsemaan lähellä; ja lightbox-tyyppinen silmän kaavio käyttää ondifferential diagnoosi taitekerroin tila.

4, keskittyen taskulamppu: käyttää silmien tarkastukseen ylimääräisten valaistus; käyttää myös pupillin valon vaikutuksesta valon ja projektio valonlähde käyttäen sarveiskalvon refleksi kohta.

5, hallitsijat: mittaus silmäteräväli; kaksinkertaistuu silmälasien kehykset linssit mittausvälineiden kokoa.

6, koe: taittuminen testi, yrittää kävelyä, yllään hosts lens työkalut käytetään prosessissa;

7 ja uloskirjautuminen varjo peili: ja verkkokalvon peili; laitteet on kaksi lajia pisteitä kaltainen valon projektio tyyppi (kutsutaan pistettä kaltainen uloskirjautuminen varjo peili); bändi valon projektio tyyppi (kutsutaan yhtye uloskirjautuminen varjo peili), tarkista varjo peili muoto rod kaltainen; Professional lasit optometrian huoneessa on on, vaikka optometrian henkilöstö on hallittava näiden laitteiden toiminnan taitoja.