TRISONIC Phacoemulsification System

TRISONIC Phacoemulsification System
Tuotetiedot

Malli: TRISONIC

US FDA hyväksytty

Made in USA, MTP Inc


Kohokohta:

• Halpa
• Uudelleen käytettävät lisävarusteet
• Valmistettu USA: ssa
• Advanced High Power Ultrasonics
• Alhainen pulssi-peristalttinen pumppu
• Sisäänrakennettu Vitrectomia ja Cautery
• 12,1 "suuri kokoontaitettava LCD-kosketusnäyttö

• Käyttäjäystävälliset ohjaimet

erittely:

alkuperä Valmistettu USA: ssa
Paino Kannettava, kevyt paino
kuvaruutu 12.1 "kosketusnäyttö
Ääni: Joo
Muisti: 24 käyttäjäohjelmaa 24 käyttäjäohjelmaa
Käyttötapa USA, IA, Vitrectomy, Diatermy
Taajuus 40kHz
rakentaminen Titaani
tila USA: n jatkuva tila, US-pulssitila, US-kuvaustila, US Micro-tila
Aspiraatiotyyppi Peristalttinen, peristalttinen
Suurin tyhjö 500 mmHg
Maksimivirta 50cc / min
Letkut Nopea ja helppokäyttöinen kasetti
Anterior Vitrectomia Yksittäinen leikkaus, 60-700 leikkausta / min
Kompressorin tyyppi sisäinen
Monitoiminto Joo
Ohjelmoitava jalka Joo
Moottoroitu IV-napa ValinnainenPackge sisältää:

Yhteensä M3000-konsolipaketti, US Handpiece, IA-käsikappale, Asp Tip .3mm, Asp Tip .3mm 45 astetta, Vitrector, US-kärkipakkaus, pinsetit, johto (Cautery)


Ominaisuudet ja Edut:

Ominaispakattu, helppokäyttöinen konsoli: Ergonomisesti suunniteltu helppokäyttöiseksi, suurilla, helposti luettavilla näytöillä. Konsoli on erittäin helppokäyttöinen. Ei ohjelmointia, monimutkaisia näyttöjä, ei odottelua, sekaannusta.


Jatkuva Autotuned Emulsification:
Edistyksellisin suuritehoinen ultrasonike voi emulgoida kaikki ytimet pehmeästä erittäin vaikeimpiin tiheyksiin. Jatkuva automaattinen säätöpiiri antaa kaihilääkäreille erinomaisen ohjauksen kaikilla tehotasoilla ja ydinväreillä. U / S Pulse- ja U / S-kylmätilat tarjoavat lisää joustavuutta.


All-Titanium Phaco Handpiece:
Valmistettu kokonaan lopullisesta kirurgisesta metallista, tämä phaco-käsikappale ei syövytä. Paljon parempi kuin ruostumaton teräs, titaani loppuu kokonaan korroosion mahdollisuudesta. Kevyt ja käytännöllisesti katsoen tuhoutumaton, tämä phacohandpiece mukavuus ja tunnelma ovat vertaansa vailla minkään muun.

Hi-Performance Footpedal:
Monitoimiohjaus, jossa on kosketusnäyttö, tarjoaa tarkan suhteellisen hallinnan. Cast-alumiinista valmistettu polyuretaanipäällysteinen kaapeli tekee siitä erittäin kestävän, mutta pienen ja kevyen.


Kehittynyt kastelu ja imutekniikka:
Pieni pulsahdus, kuusi rullan peristalttista pumppua antaa kaihilääkäriin täydellisen tyhjö- ja imuvirtausnopeuden säädön sekä etukammion vapautumisen. Useat äänimerkit jatkuvasti välittävät järjestelmän tilan. Tyhjiö on täysin säädettävissä ja tarjoaa turvallisen ja riittävän tyhjiön viimeisimpiin faco-tekniikoihin.


Sisäänrakennettu vitrektomia ja Cautery:
Sisäinen ilmakompressori poistaa yhteyden ulkoiseen ilmanlähteeseen vitrektomiaa varten. Leikkausnopeus on säädettävissä laajalla alueella, mukaan lukien yksileikkausasetus valinnaisille pneumaattisille saksille. Bipolaarinen diatermiikka tuottaa ennustettavissa olevan kudosvaimennuksen.

Superior-komponentit tarjoavat luotettavuuden:
Parannettu komponenttien laatu, tarkkuusperistalttisesta pumppuisesta, kestäväksi ruostumattomasta teräksestä valmistettuun tyhjöanturiin, tämä faco on rakennettu kestävälle. Kaikki levymetallit ja kiinnittimet ovat ruostumatonta terästä erinomaisen korroosionkestävyyden vuoksi.


Taloudellinen valinta:

MTP: n phacos on huomattavasti hintaa alhaisempi kuin muiden valmistajien saatavilla olevat phacos-tuotteet. Lisäksi kaikki lisävarusteet ovat uudelleenkäytettäviä, mikä takaa alhaisimmat kustannukset kaihien poistoa varten.

Aiotko laittaa lääketieteellistä, kirurgista silmälääketieteellistä trisoniikkaa fakoemulsifiointijärjestelmää, joka on valmistettu Kiinasta yhdestä johtavasta trisoniaktiivisen fakoemulsifiointijärjestelmän silmävalmisteiden valmistajista ja toimittajista? Tervetuloa tarkistaa hinta kanssamme.
Tutkimus